XAVI Passningskungen?

Alla som sett Barcelona spela har säkert lagt märke till Xavi denna underbara mittfälltare som inte bara är en nyckelspelare i Barca utan också i spanienslandslag... Hur har han då blivit en av världens mest bollskickligaste fotbollsspelare? Enkelt KVADRATEN!

Kvadraten är en enkel metod som borde studeras och vara en viktig faktor i  varje träning. På pojksidan, juniorsidan och seniorsidan.  4 spelare i en kvadrat, med en som jagar. Det är väldigt simpelt, det krävs ingen raketforskare till tränare att kunna utföra kvadraten under träningarna och det krävs heller inga genier för att utföra den heller. Xavi växte upp med kvadraten och resultatet av det är att han är motorn över ett av världens bästa lag.

Tror alla som spelar fotboll har använt kvadraten i träning! Men kvaliten kasnke inte har varit den bästa eftersom många tycker den är en larvig övning! Se på Xavi han har tagit hjälp av den och blivit en svårläst mittfälltare med det där lilla extra. Tror han kommer bli ännu bättre nu när Deco lämnat.







Är Xavi underskattad?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0