4-2 :(

Matchen i örebro gick inte som jag väntat mig. efter en grym match förra året då IFK vann med klara 4-0 efter att ha sett 2007 år åretsmål av vazques så hoppades jag på en repris.

Efter mindre än 1 minut stod det 1-0 till örebro efter missförstånd mellan hysen och kim i målet. Ett riktigt skit mål!
IFk kvitterar genom ett skot från sellan som tar på en back och in. sellan som var bästa man i ett uselt Göteborg!
örebro fortsätter att ha bollen och styrde lite hur dom ville och fick utdelning till 2-1 också av kim olsen som därmed gjorde sitt andra mål för matchen. Göteborg tog över lite i matchen och lyckades kvittera till 2-2 och hoppet i klacken ökade. Återigen så var det Sellan som gjorde dagens snyggaste mål genom att slänga sig likt Henke larssons mål mot bulgarien. Halvtid 2-2

Örebro fortsatte pressa på och tog ledningen med 3-2 efter att Kim Olsen återligen gjort mål sitt tredje för kvällen. sen gör även örebro 4-2 och matchen känns körd..

80 minuten göteborg trycker på och får en straff... Wernbloom kliverfram och man ser på långa vägar att han ska missa och det gör han också.

Ännu en förlust skillnaden mot Basel matchen var att här var man totalt värdelösa i 93 minuter. SKÄRPNING!

Och Bjärsmyrs avstängning gjorde att Hjalmar (syndabocken) jonson blev mittback och tobbe (syndabocken) Hysen vänterback... Hysen gör återligen en bottenmatch och borde vara petad nästa match! Han tabbar sig på både första och andra målet.